3/6/09

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΑΝ ΣΙΡΟ


Ημερήσια εκδρομή προέβλεπε για σήμερα το ημερολόγιο της σχολικής μας ζωής.
Έτσι λοιπόν, γύρω στις 8 :30 επιβιβαστήκαμε σε έξι(6) πολυτελή πούλμαν και μετά από ένα ευχάριστο ταξιδάκι μισής ώρας βρεθήκαμε στο σύγχρονο αθλητικό κέντρο ΣΑΝ ΣΙΡΟ Κορωπίου (ΦΩΤΟ 1).
Στον άνετο και ασφαλή αυτό χώρο, που διαθέτει γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, κ.λ.π οι μαθητές μας, με την καθοδήγηση και εποπτεία των έμπειρων γυμναστών- προπονητών του αθλητικού κέντρου, είχαν την ευκαιρία να αθληθούν να παίξουν και να διασκεδάσουν.
Ο μεγάλος «χαμός» έγινε προς το μεσημεράκι, όταν η κεντρική αίθουσα του αθλητικού κέντρου μετατράπηκε σε μια απέραντη πίστα. Οι μαθητές μας χόρεψαν και ξεφάντωσαν με τη ψυχή τους σε ρυθμούς και ήχους ελληνικών και ξένων τραγουδιών.
Ξεχωριστές στιγμές και για εμάς τους εκπαιδευτικούς του σχολείου , που βρήκαμε την ευκαιρία να χαλαρώσουμε λίγο από την ένταση και το άγχος της καθημερινής και δύσκολης σχολικής πραγματικότητας. Δίπλα στη πισίνα, με τη συνοδεία των ήχων της κιθάρας που έπαιξε ο καλός συνάδελφος και υποδιευθυντής μας, Παναγιώτης Κακουλίδης, γίναμε μια όμορφη παρέα και σιγοτραγουδήσαμε, παλιά και νέα ελληνικά τραγούδια. (ΦΩΤΟ 2)
Πολλές ευχαριστίες θέλουμε να εκφράσουμε στη Διεύθυνση, στο γιατρό αλλά και στο προσωπικό του Αθλητικού κέντρου για την άψογη φιλοξενία, την ευγένεια και την άριστη συνεργασία που είχαν με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας.





2 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι μετά την εκδρομή της Αίγινας χρειαζόταν μια πιο χαλαρωτική εκδρομή για τα παιδιά και τους δασκάλους! Έτσι δεν είχαμε επαναλήψεις των ίδιων και των ίδιων εκδηλώσεων. Τα σχόλια όσων παιδιών συναντήσαμε ήταν πολύ θετικά.
    Βέβαια με το ένα και το άλλο, εννοείται ότι το σχολείο σχεδόν έκλεισε για τα μαθήματα. Τα παιδιά μας δε μαζεύονται πια και ζητάμε την κατανόηση των δασκάλων τους για την όποια αφηρημένη συμπεριφορά τους!!!!

    Εκ μέρους μιας μικρής μερίδας μαμάδων.....

    Ελένη Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή