13/6/09

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Με μια όμορφη τελετή λήξης των απογευματινών δραστηριοτήτων που λειτούργησαν φέτος με μεγάλη επιτυχία, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αποχαιρέτησε χτες το βράδυ μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς και μας ευχήθηκε καλό καλοκαίρι.
Η εκδήλωση ξεκίνησε γύρω στις 6:00 το απόγευμα και περιελάμβανε επιδείξεις μπάσκετ, καράτε, ποδοσφαίρου, παραδοσιακών χορών και παρουσίαση μουσικών κομματιών από μαθητές που συμμετείχαν σε όλες αυτές τις απογευματινές δραστηριότητες. Παράλληλα στην αίθουσα τελετών εκτός της έκθεσης βιβλίου, λειτουργούσαν εκθέσεις Ζωγραφικής και Κεραμικής με σπουδαία έργα των μικρών καλλιτεχνών μας.
Γύρω στις 9:00 το βράδυ το προαύλιο του σχολείου μας μετατράπηκε σε μια απέραντη πίστα καθώς μαθητές δάσκαλοι και γονείς με τους ήχους και τους ρυθμούς παλιών και νέων μουσικών κομματιών ξεδίπλωσαν τα πλούσια χορευτικά τους προσόντα. Την ίδια ώρα οι χυμοί και οι μπυρίτσες για τους μεγαλύτερους , προσφορά του Συλλόγου μας, έρεαν άφθονα.
Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές και στους δάσκαλους των απογευματινών δραστηριοτήτων και πολλά μπράβο στο Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων αλλά και σε όλους όσους βοήθησαν να οργανωθεί και να πραγματοποιηθεί η όμορφη αυτή εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου